Locuri de munca

Cristina Topescu a murit!

In aceasta seara, in jurul orelor 22.00 ,politisti din cadrul IPJ Ilfov au fot sesizati cu privire la fapul ca jrnalista Cristina Topescu nu a mai fost vazuta iesind din locuinta de aproximativ 3 saptamani. In urma sesizarii, o echipa de politisti dar si un echipaj de ambulanta s-a deplasat de urgenta la fata locului iar dupa ce au intrat in imobil au constatat ca aceasta este decedata. Din primele informatii s-a stabilit ca aceasta nu prezenta urme de violenta pe corp, deci nu ar trebui sa existe suspiciuni de agresiune asupra acesteia. Cel mai probabil, se va intocmi un dosar de moarte suspecta iar in urma unei expertize medico-legale se vor stabili cauzele decesului.

Pentru cei care nu stiu, Cristina Topescu este fiica renumitului comentator sportiv, Cristian Topescu. Aceasta a fost una dintre cele mai cunoscute prezentatoare de televiziune din România, pana in anul 2013, aceasta prezentand principaulul buletin de stiri de la postul de televiziune Prima TV, cand a renuntat la acest post pentru a se incsrie in PSD. Jurnalista avea 59 de ani si a fost prima șoție a lui Ștefan Bănică Jr. Tatal acesteia a decedat pe data de 15.05.2018.

Update 13.02.2019, 17.15 Surse neoficiale pecizează ca decesul renumitei prezentatoare TV ar fi survenit în urma cu aproximativ 3 saptamani si exista posibilitatea ca acesta sa fi survenit în urma unui infarct, probabil in timpul somnului.

error: Alert: Content is protected !!